Den britiske mesterinstruktør Ridley Scott er tilbage med endnu et gys fra det ydre rum med filmen »Alien: Convenant«. Foto: Filmcompagniet

Gys i en fjern galakse

FILM Med Alien Covenant vender Ridley Scott tilbage, til det univers han har skabt og tilføjer et nyt kapitel til sit imponerende Alien franchise.

Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end paradis de havde forestillet sig.

Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

Den britiske mesterinstruktør Ridley Scott er tilbage med endnu et gys fra det ydre rum med filmen Alien: Convenant, som har danmarkspremiere i Bio Silkeborg onsdag 17. maj.

Det er efterfølgeren til Prometheus og rumskibet Covenant er denne gang på vej til en ukendt planet i en fjern galakse.

Her finder holdet ombord på skibet et tilsyneladende ubeboet paradis. Men det viser sig hurtigt, at være en mørk og farlig planet, med én enkelt beboer: Robotten David.