Foto: Colourbox

Indbrud i tøjforretning i Silkeborg

Brian Holst 

I nat klokken 01.40 blev en sten kastet gennem ruden hos Mr på Vestergade. To andre forretninger har været udsat for indbrud efter samme recept

SILKEBORG Det kan være de samme gerningsmænd, der natten til torsdag stod bag tre indbrud i Silkeborg og omegn.

Det første skete klokken 01.40, da en alarm blev aktiveret hos tøjforretningen Mr. på Vestergade, fordi der blev kastet en sten gennem ruden.

- En eller flere gerningsmænd har været inde, men vi har ikke den endelige opgørelse over, hvad tyvene stak af med. Der er stjålet nogle jakker, siger politikommissær Thomas Hald fra politiet i Silkeborg. Politiet har ingen oplysninger om, hvordan tyvene er kommet til og fra stedet, men eventuelle vidner må gerne henvende sig til politiet på telefon 114.

Klokken 02.43 var det en alarm hos Netto Biler på Borgdalsvej i Hårup, der blev aktiveret.

Også her blev en sten kastet gennem en rude, så en dør ind til forretningen kunne åbnes.

Det tyder dog ikke på, at der er stjålet noget.

Klokken 03.24 gik det ud over dyreklinikken på Skægkærvænget i Skægkær. Der blev også knust en rude i indgangsdøren med en sten, men heller ikke her tyder det på, at der er stjålet noget.

- Det er påfaldende, at der sker tre indbrud i forretninger i løbet af så kort tid, og hvor gerningsmændende bruger samme fremgangsmåde. Men vi kan ikke med sikkerhed sige, at det er de samme gerningsmænd, konstaterer Thomas Hald.