De 4000 ismennesker er skabt af den brasilianske kunstner Néle Azevedo. Kunstcentret Silkeborg Bad skal bruge 15 kummefrysere til det store is-værk under Regattaen.

Kunstcenter søger kummefrysere

KUNST Har man en tom fryser kan man være en stor hjælp til Kunstcentret Silkeborg Bad, som skal fryse 4000 mennesker til is.

I forbindelse med Silkeborg Ildfestregatta og River Art har Kunstcentret inviteret den brasilianske kunstner Néle Azevedo til at skabe et imponerende monument med 4000 mennesker - af is. De vil blive placeret på trapper ved Stryget ved Papirfabrikken i Silkeborg under Regatten, hvor figurerne så lige så stille smelter og løber ud i Gudenåen.

Men der er brug for hvad der svarer 15 middelstore kummefrysere.

- Så har du en fryser, som du kan undvære fra 1. til 21. august. Eller kender du nogen, der har, så vil vi meget gerne låne den. Vi skal nok sørge for afhentning og for at få den bragt tilbage igen, lyder opfordringen fra Kunstcentret Silkeborg Bad.