»Månens vogter« har danmarkspremiere i Bio Silkeborg torsdag.

Månens vogter

FILM »Månens vogter«, som Bio Silkeborg har danmarkspremiere på torsdag, foregår en lille planet fyldt med eventyrlige væsener. Her bliver den naturlige orden opretholdt af solen og månen og deres vogtere.

Ved et tilfælde bliver den generte Mune udpeget til at være Månens Vogter. Med en ny, uerfaren vogter af månen, ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Alles øjne er nu rettet mod den stakkels Mune, der ved et uheld mister månen, og uden solen og månen sættes hele planeten i fare. Med hjælp fra solens vogter, Sohon, og vokspigen Glimt, begiver han sig ud på en farlig rejse for at redde solen og månen tilbage.