Lisbeth Ejlertsen, der er tilknyttet Vrads Sande Meditationscenter, har skrevet to nye bøger, som udkommer den 18. maj. Bogudgivelserne bliver dog allerede markeret ved en reception i Vrads Købmandshandel på lørdag den 13. maj.

To nye bøger fra Vrads

Lisbeth Ejlertsen fejrer bogudgivelser med reception, foredrag og workshop på lørdag

VRADS Lisbeth Ejlertsen fra Vrads udgiver to nye bøger på sit eget forlag, Flowlab, som hun stiftede tidligere i år.

Udgivelsen af et nyt bind af »Indiens spirituelle visdom« samt den nye bog »Flow - følg glæden og energien« bliver markeret ved med reception, foredrag og workshop på lørdag den 13. maj.

Det foregår på 1. salen i Vrads Købmandshandel, hvor Lisbeth Ejlertsen vil fortælle om og signere bøgerne og introducere gæsterne til heartfulness-meditation i en mini-workshop.

Lisbeth Ejlertsen har i mange år været tilknyttet meditationscentret i Vrads Sande og driver konsulentvirksomheden Flow Institute. Hun har selv mediteret i over 30 år og er tilknyttet organisationen Heartfulness Institute, hvor hun på frivillig basis afholder workshops og guider i meditation.

Hun har selv deltaget i over 100 kurser i personlig udvikling og besøgt indiske mestre på over 20 rejser til Indien.

»Indiens spirituelle visdom« med undertitlen »Om at søge efter lykken og sandheden om livet hos indiske guruer og palmebladsastrologer« er en autentisk bog om Lisbeth Ejlertsens rejse til indiske vismænd og palmebladsastrologer. I bogen, der også er udgivet på engelsk, fortæller hun om sin spirituelle udviklingsrejse.

Bogen udkom i sin første udgave i 2003. I den nye udgave kan man følge hendes videre færd på den spirituelle vej efter rejsen til Indien i 1994 og frem til nu.

Hendes anden udgivelse, »Flow - følg glæden og energien«, er en guide i at opnå indre harmoni, leve autentisk og opnå flow i både arbejds- og privatlivet.

Begge bøger udkommer den 18. maj.

mette