Nikolaj Øris.

Kæmpe drama: BSV klar til tredje DM-semifinale

Peter A. Sørensen 

BSV vandt den anden DM-semifinale efter en ny krig mod Aalborg. - Vi er gode til spille de her kampe, men BSV-træner Peter Bredsdorff

HÅNDBOLD Bjerrinbro-Silkeborg er klar til en tredje og afgørende DM-semifinale. I et forrygende og vanvittigt drama vandt BSV’erne 29-27, og nu skal det hele afgøres på tirsdag i Gigantium i Aalborg.

- Overordnet set var det en fantastisk præstation. Vi er dygtige til at spille de her kampe, men hvis folk vil have et stille og roligt 7-16 job, skal de ikke være håndbold-træner. Vi begår fejl i dag, som vi ikke plejer at lave lød det fra BSV-træner Peter Bredsdorff efter sejren.

Hjemmeholdet virkede også tændt fra start, og godt hjulpet af et forrygende hjemmepublikum var BSV’erne konstant i front i de første 30 minutter.

Desværre for de danske mestre var udbyttet for lille. Hjemmeholdet førte 12-8, men et par forkerte beslutninger betød, at Aalborg fik reduceret til 12-11 ved pausen.

De berømte marginaler var så i stedet med BSV’erne efter pausen, for hjemmeholdet fløj i front med 16-11, inden gæsterne kom i omdrejninger.

Det gav en reducering til 17-14, men begge hold måtte slide hårdt for at få scoret.

BSV’erne trak imidlertid fra igen, og 10 minutter inde i anden halvleg var stillingen 19-14.

Det fik Aalborg-træner Aron Kristjansson til at gå til at spille syv mod seks , og det fik gæsterne tilbage i kampen. Ved 21-19 var der igen høj-spænding. Men da Stefan Hundstrup straffede den offensive satsning uden målmand til 23-19.

I de følgende minutter var kampen hele tiden på vippen. Aalborg var flere gange ved at nå op, men de danske mestre ville ikke give sejren fra sig, og i neglebidende afslutning holdt kom BSV’erne på 28-24 med små fire minutter igen.

Ved 29-26 dummede Stefan Hundstrup sig, så Aalborg fik en billig coring, men BSV holdt hjem.

- Det er en fordel for dem, at de har hjemmebane på tirsdag, men vi må i gang med at profitere af, at vi har spillet på svære udebaner flere gange i den her sæson, konstaterede BSV-træneren.