Politiet roser unge til øl-stafet i Silkeborg

SILKEBORG Med cirka 3000 unge mennesker samlet, hvoraf en del havde drukket rigeligt med alkohol, var der fare for, at øl-stafetten torsdag aften ved Østre Søbad og rundt om Almindsø kunne gå helt galt.

Men festen gik rigtigt godt, set med politiets briller.

Tre betjente var på pletten, og de noterede blot to hændelser. Det ene var et hændeligt uheld, som der ikke var noget politimæssigt i, og den andet gjaldt et mindre håndgemæng mellem nogle unge. Og den sag blev der ikke fortaget anmeldelse i, fortæller politiassistent Flemming Just:

- Der var en god stemning. Mange unge var fulde, men de ønskede bare at feste og en stab af frivillige gjorde et stort arbejde for at holde styr på løjerne og rydde op. Så på den vis var det et godt arrangement, siger politiassistenten.

adam