Foto: Martin Ballund

Flemming Heiberg går ind i politik

SILKEBORG Flemming Heiberg (53) stiller op til byrådet for Venstre. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

- Silkeborg har lige nu fat i den lange ende og har gang i rigtig mange gode ting. Byggeboom, lav arbejdsløshed, tilflytning af virksomheder og nye borgere giver os et godt udgangspunkt for fremtiden og den kommende vækst. Jeg har længe haft lyst til at være en del af »byens bestyrelse« – dér hvor byens ve og vel sikres. Det er ønsket om at få indflydelse på de mange beslutninger, der tages omkring byudvikling og -planlægning samt sikre en stabil økonomi, der motiverer mig til opgaven, udtaler Flemming Heiberg, der glæder sig til at støtte Steen Vindum.

Flemming Heiberg har tidligere været direktør på Midtjyllands Avis. Desuden er han aktiv i forskellige bestyrelser, såvel i erhvervslivet samt kulturelle institutioner.