Kan du genkende cyklen? Politiet forsøger at finde ejerne af 11 formodet stjålne cykler mens man efterforsker sagen mod to ukrainske mænd, der sigtes for tyveri.

Se billederne: Politiet efterlyser ejere af cykler

Adam Haff 

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør fotos af 11 stjålne cykler i håb om at ejerne genkender dem

SILKEBORG Midt– og Vestjyllands Politi søger ejere til 11 formodet stjålne cykler.

Onsdag den 10. maj blev far og søn, henholdsvis en 56-årig mand og en 17-årig mand, fra Ukraine varetægtsfængslet i fire uger. De blev dagen før i forbindelse med hastighedskontrol på Ansvej i Silkeborg bragt til standsning. Bag i bilen, en hvid Mercedes Sprinter, havde de 22 cykler.

Politiet i Silkeborg mener, at disse cykler er stjålet, og at far og søn var ved at bringe tyvekosterne ud af landet.

Der er hovedsageligt tale om sportscykler. 11 af cyklerne er konstateret stjålet ud fra søgning på stelnummer i politiets register. Størstedelen af de foreløbigt konstaterede stjålne cykler er stjålet ultimo april/primo maj. Størstedelen i Ålborg, men tyvene har også været på spil i Hinnerup og i Silkeborg.

På billederne ses cykelstellet på de øvrige 11 cykler. Der er tale om cykler af mærkerne Giant, Trek, Centurion, Nishiki, Mosquito og Canyon. Hvis man genkender sin cykel skal man kontakte Midt– og Vestjyllands Politi på telefon 114.