Designer og tv-mand Søren Vester holder foredrag i Lemming.

Søren Vester besøger Værkeriet

LEMMING Foreningen Værkeriet, der arbejder på at skabe et lokalt kulturhus og samlingspunkt i Lemming Gl. Skole, får i næste uge onsdag 24. maj besøg af designer og tv-mand Søren Vester, der holder foredrag om trangen til at skabe.

Søren Vester har medvirket i en række tv-programmer med udgangspunkt i boligindretning: »Velkommen Hjem« på TV3, »Mit Genbrugshjem« på TV2, »Vesters Verden«, hvor mange fulgte Søren, familien og livet i Thise samt byggeprocessen på et 200 kvm stort »driverhus«, et drømmehus af hovedsageligt genbrugsmaterialer. Lige nu er Søren Vester aktuel i »I hus til halsen« på DR1.

Ved foredraget i næste uge fortæller han på sin egen særlige facon om trangen til at støbe, skære og skabe, både på tv og som privatperson i et lille lokalsamfund.