De fem regattafinalister, fra venstre er det Zarah Vestergaard, Cecillia Patricia Refsgaard, Nina Ellemose Kristiansen, Josefine Andersen og Michelle Kusk, alle fra Silkeborg.

Fem bud på årets Regatta-pige

Vinderen kåres under Ildfestregattaen - lørdag den 20 august.

SILKEBORG Så er de fem finalister, der skal dyste om titlen som årets Regatta-pige, fundet. Det har været mulighed for at indsende forslag til Regatta-pigen, og de fem finalister blev fundet ved en audition på dansestedet Villa.

De fem finalister blev:

Michelle Kusk, 20 år, Nina Ellemose Andersen, 19 år, Josefine Andersen, 19 år, Cecillia Patricia Refsgaard, 20 år, og Zarah Vestergaard, 21 år.

Konkurrencen er arrangeret af Lions Club Silkeborg i samarbejde med fem af byens forretninger som hovedsponsorer, og de fem forretninger vil hver tage sig af en af fem finalister og sørge for, at de er klædt rigtigt på med tøj, bælter, sko, hår og kosmetik, når de skal møde op til sommerens forskellige tiltag.

Regattahæfte
Publikum kan fra den 20. juli og under Regattaen den 15.-19. august, stemme på netop deres favorit ved at købe Lions Club Silkeborgs Regattahæfte 2017, hvor finalisterne præsenteres. Regattapigen kåres lørdag aften den 20. august på scenen ved havnen.

Regattapigen 2017 vinder et rejsegavekort til værdi af 6000 kr. samt 6000 kr. i lommepenge.

Med det rigtige vindernummer på Regattahæftet kan man vinde en splinterny Seat Ibitza. Bilen er sponsoreret af Ole Winther Auto og Seat Danmark. Der er desuden masser af andre præmier og med kun 5000 hæfter til salg og med over 1000 gevinster er der store chancer for at vinde. Hele overskuddet fra salget af hæfterne går ubeskåret til Lions Club Silkeborgs humanitære arbejde.