18 kilometer strand og noget af det klareste vand i hele landet. Velkommen til høj standard og Tróia.

Tróia er en sand ferieperle

En skøn ferieuge i Portugal med både vand, strand, delfinsafari, fado og storbyseværdigheder i Lissabon. Rejs 24. august

Syd for Lissabon ligger halvøen Tróia - for mange en ukendt destination, men det gør ikke noget, for så er der mere fred og ro til de heldige, som har fundet ferieperlen.

I samarbejde med Bravo Tours tilbyder Læserklubben en uge på et af landets måske bedste ferieresorts, beliggende ud til Setúbal-bugten.

I løbet af ugen skal deltagerne opleve en vaskeægte Fadoaften, seværdighederne i den dejlige storby, Lissabon, en delfinsafari ud for Tróia og besøg på en lokal vingård.

Afgang fra Billund torsdag 24. august klokken 16.00. På denne rejse giver vi dig gratis parkering i Billund Lufthavn.

Ankomst i Lissabon klokken 18.40 og transport til resortet i Tróia.

Skønne omgivelser
Der er reserveret skønne et-værelses lejligheder med balkon til alle. Lejlighederne er rummelige og selve resortet er af høj kvalitet med alle tænkelige faciliteter, poolområder og restauranter. Her bor man omgivet af Portugals allerbedste og smukkeste sandstrande. Uanset om man ønsker en aktiv ferie eller ej, er dette område fantastisk. Her findes også en hyggelig marina og lystbådehavn, en af landets bedste golfbaner og kasino.

Og så ligger resortet blot 15 minutters sejltur fra Setúbal, der er fuld af butikker, restauranter, barer og en herlig atmosfære.

Ugens udflugtsprogram
Ugens inkluderede udflugter er som følger:

Lissabons højdepunkter: Byrundtur i den charmerende storby, Lissabon.

Vi sejler til Setúbal og kører herfra til Lissabon. Lige uden for centrum gøres det første stop ved Jeróminos Klosteret, der er på UNESCO’s verdensarvliste. Tæt på klosteret ligger også andre af Beléms højdepunkter, som vi selvfølgelig besøger. Det gælder både Belém-tårnet og monumentet over de opdagelsesrejsende.

Turen fortsættes ind til centrum af Lissabon, hvor vi til fods tager en sightseeing i de hyggelige gader.

Efter den guidede rundvisning bliver der tid til at nyde en god frokost på egen hånd.

Portugals traditioner: I dag oplever vi og smager på nogle af Portugals fineste traditioner, når vi besøger en traditionel vingård og et keramikværksted. Kun en kort køretur fra Setúbal ligger byen Azeitão med en af Portugals mest traditionsrige vingårde, José Maria da Fonseca. Vingården har mere end 200 år på bagen, og vi besøger både gårdens museum og smager nogle af deres berømte vine.

Herefter fortsætter vi til Azulejo, hvor landets teglindustri begyndte og hurtigt blev populært i den portugisiske arkitektur. I dag er mange af traditionerne gået tabt i moderne industri, men her i landsbyen er det stadig muligt at se og opleve den originale metode. Det er fascinerende at se, hvordan de smukke værker fortsat bliver til.

Udflugten tager cirka fire timer.

Delfinsafari: I bugten ud for Tróia lever der masser delfiner. I dag sejler vi ud og ser, om vi ikke kan komme helt tæt på de magiske og legesyge dyr. Der er ret store chancer for at se dyrene (cirka 95 procent), og turen varer cirka 2,5 timer.

Fadoaften: Her skal vi opleve en ægte portugisisk tradition. Den berømte fadomusik er som at lære den dybeste folkesjæl at kende. Vi kommer med bag facaden på mange følelser - både glæde og sorg - når vi hører musikken og sangerne denne aften i Setúbal. Undervejs nyder vi en god middag til hele showet. Der er lagt op til en ret stemningsfyldt aften.

Torsdag 31. august går flyet atter tilbage mod danske himmelstrøg. Afgang fra Lissabon klokken 19.40 med ankomst i Billund klokken 00.10.

Hvad er inkluderet?
Prisen for denne rejse er for avisens læsere 7798 kroner per person i lejlighed (ved mindst to personer).

I prisen er inkluderet:

Gratis parkering i Billund

Flyrejse fra Billund t/r

Mad om bord på flyet t/r

Transfer til hotellet t/r

Indkvartering på Aqualuz Resort (kategori 4) i etværelses lejlighed med balkon

Lissabons Højdepunkter

Portugals traditioner

Delfinsafari

Fadoaften

Dansktalende rejseleder på udflugterne

Læserklubben i Silkeborg på [email protected] eller på telefon 87 22 84 69

Mulige tilkøb
Du kan købe følgende mod tillæg:

Eneværelse 1715 kroner

Morgenmad hele ugen 175 kroner

Halvpension 630 kroner

»All Inclusive« 1295 kroner