Foto: Colourbox

Politiet fandt kokain og hash i bil

To mænd blev lørdag aften fundet i besiddelse af både hash og kokain, da de blev standset af politiet på Guldbergsgade

SILKEBORG Lørdag aften klokken 21.45 standsede en politipatrulje en bil på Guldbergsgade, hvori der sad fire mænd.

- Betjentene syntes, at det lugtede lidt af hash i bilen. Derfor blev de fire mænd visiteret, fortæller Mette Therkelsen fra politiet i Silkeborg.

En mand på 38 år blev fundet i besiddelse af 0,37 gram kokain fordelt i to poser. Den ene pose blev fundet i bunden af bilen, mens han havde den anden pose i en lomme. Den 38-årige mand blev sigtet for besiddelse af stoffer.

En 21-årig mand havde 28,48 gram hash på sig, hvilket han blev sigtet for. De to øvrige mænd havde ikke stoffer på sig, og føreren af bilen var ikke påvirket, oplyser politiet.

Tidligere på dagen, klokken 16.30, havde en politipatrulje standset en bil på Nørrevænget, hvor føreren af bilen var påvirket af narkotika. En narkotest viste, at den 39-årige mand bag rattet var påvirket af kokain. Derfor blev han sigtet for narkokørsel og blev taget med til en blodprøve. Den 39-årige mand er fra Kjellerup, og han havde i forvejen fået frakendt kørekortet. Derfor blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Desuden havde han lånt bilen af sin far, som er blevet sigtet for at have overdraget sin bil til en person, der ikke må køre bil.

holst