SIF-manager Peter Sørensen skal vurdere, om østrigske Daniel Ripic kan tilspille sig en kontrakt i Silkeborg IF, hvor Nicklas Helenius (t.v.) er fortid. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF tester spydspids fra Stuttgart

Mathias Hove Andersen 

21-årig angriber med ungdomslandskampe på CV’et er til prøvetræning i Silkeborg IF

FODBOLD Selvom sæsonens sidste kamp er spillet, træner Silkeborg IF’s superligamandskab fortsat på Søholt, og ved tirsdagens træningspas havde et nyt ansigt fundet vej til grønsværen.

21-årige Daniel Ripic har fået lov til at vise sig frem i klubben i de kommende dage, hvor SIF-manager Peter Sørensen skal vurdere, om den østrigske angriber kan tilspille sig en kontrakt.

Spydspidsen med de kroatiske aner kan hentes på en fri transfer og har senest optrådt på andetholdet hos den tyske Bundesligaklub VfB Stuttgart. Han har også flere U-landskampe på sit CV.

- Han er østrigsk landsholdsspiller og har tidligere vist sit talent på et højt niveau. Spørgsmålet er selvfølgelig, om han er i stand til at overbevise os om, at talentet er stort nok til, at vi skal satse på det, siger Peter Sørensen.

SIF har allerede tilknyttet Marc Rochester og Stephan Petersen med virkning fra næste sæson, hvor holdet mister Nicklas Helenius, Emil Scheel, Nicolaj Agger og Rubio Rubin, mens det også virker overvejende sandsynligt, at Andreas Albers er fortid i klubben.

- Det ser ikke ud til, at vi kan forlænge med Albers. Vi forlænger ikke med Agger, og det gør vi heller ikke med Rubio, forklarer Peter Sørensen.

Rubio Rubin har forladt Silkeborg og er rejst hjem til USA.