D.A.D. sætter streg under, at Hede Rytmer er en rockfest, når Jesper Binzer og Co. lukker og slukker lørdag aften. Foto: Martin Ballund

Rockfesten i Indelukket klar til rekord

Christian Kloch Larsen 

Udsigt til sommer, sol og udsolgt festival i Indelukket

FESTIVAL Det stærkeste musikprogram til dato.

Sådan har festivalansvarlig for Hede Rytmer, Oliver Zähringer, på forhånd beskrevet programmet for årets store rockfest i Indelukket.

Og det synes publikum tilsyneladende også, for Hede Rytmer ser ud til at slå alle tidligere publikumsrekorder.

For allerede inden festen begynder, er der udsigt til, at de røde lamper bliver tændt ved billetlugen.

Onsdag morgen oplyser Zähringer, at der kun er få hundrede billetter tilbage fredag og lørdag, hvor antallet af gæster på pladsen netop er hævet fra 5000 til 5500 gæster. Altså et rekordstort antal.

I anledning af Kristi himmelfartsferien begynder årets rockfest med Klub Hede Rytmer allerede torsdag aften.

Her kan man opleve hotte klubnavne som Gulddreng, Kongsted og Too Many Left Hands, Spyker, Sebastian Wibe og Faustix, og så kan man også komme ned på festivalpladsen for at få sat armbånd på og dermed undgå kø på pladsen fredag og lørdag.

Alle, som har købt billetter til årets Hede Rytmer - såvel partoutbilletter som dagbilletter - har også adgang til Klub Hede Rytmer torsdag aften.

Populær duo åbner
Fredag begynder musikken at spille tidligere end den plejer. Netop fordi mange har taget en fridag.

Det bliver en populær duo med to garverede drenge, Falch og Krebs, der får æren af at åbne festen. Derefter sparker Queen Machine festen i dag.

Fredag aften er det Nabia, Carpark North og L.O.C., der er på scenen.

Lørdag er det Lis Sørensen, der åbner festen, og efter hende følger Rasmus Walter, Burhan G, TV2 og D-A-D, der med vanlig manér sætter punktum for festivalen med et rockbrag i Indelukket.

At dømme på det flotte billetsalg er det et program, som er faldet i publikums smag.

Dyrt program
Oliver Zähringer lægger ikke skjul på, at musikprogrammet er betydeligt dyrere i år, men det har man også kunne aflæse på forsalget, som allerede for en måneds tid siden tangerende rekorden fra tidligere år.

Og det var vel at mærke længe inden, vejrudsigterne kunne give et praj om der var hede på vej, eller kulde og regn, i den kommende weekend.

Vejrudsigt lover sol og sommertemperaturer i de kommende dage, og det har sat ekstra gang i billetsalget til Hede Rytmer.