Modelfoto: Colourbox

Kvinde udsat for vold til Hede Rytmer

Brian Holst 

En kvinde blev trampet i hovedet af en mand til Hede Rytmer. Kvinden kom dog ikke noget alvorligt til

SILKEBORG Hede Rytmer blev på førstedagen ramt af en voldssag.

En 25-årig kvinde blev udsat for vold af en 28-årig mand. Voldsepisoden blev anmeldt klokken 22.30.

- Kvinden overværede en diskussion mellem den 28-årige mand og en anden kvinde. Da den 25-årige kvinde blandede sig og kommenterede på diskussionen, så blev hun overfaldet af den 28-årige mand, fortæller Mette Therkelsen fra politiet i Silkeborg.

Manden rev den 25-årige kvinde i håret og smed hende ned i jorden. Her fortsatte han volden ved at trampe kvinden i ansigtet.

- Det har formentlig ikke været nogle hårde tramp, men den 25-årige kvinde fik en kraftig rødmen på højre side af ansigtet og måtte tilses i samarit-teltet på festivalpladsen, siger Mette Therkelsen.

Den 28-årige voldsmand blev overmandet af vagterne og tilbageholdt, til politiet nåede frem. Han blev anholdt og taget med på politistationen til afhøring. Forinden fik han dog klippet sit adgangsarmbånd til Hede Rytmer, så han ikke har mulighed for at komme ind igen.

Ifølge chefen for Hede Rytmer, Oliver Zähringer, så tiltrak torsdagens musikprogram et lidt andet og yngre publikum.

- Vi plejer aldrig at have problemer med at folk ikke kan opføre sig ordentligt, men der var et par episoder i går, som vi gerne ville have været foruden. Der var også lidt ballade, da vi lukkede. Men det var ikke noget alvorligt, og vi var forberedt på at kunne håndtere det, siger Oliver Zähringer.