Claus Therkildsen stopper efter to succesrige år i Kjellerup IF. Især familiefirmaet TH El-teknik, som han er medejer af, sluger meget tid. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Nedtur i Kjellerup: Træner stopper

Peter A. Sørensen 

Claus Therkildsen stopper til sommer, fordi tiden er for knap til både fodbold, firma og familie

FODBOLD Humøret er i bund i Kjellerup IF i dag. For her er det blevet officielt, at klubbens populære cheftræner Claus Therkildsen stopper til sommer.

- Vi ville rigtig gerne have beholdt Claus, og vi har også tilbudt ham en længere kontrakt. Han har gjort det helt vildt godt, så vi var klar til at tilbyde ham en Arsene Wenger-aftale langt ud i fremtiden, lyder det fra sportschef i Kjellerup IF, Michael Hansen.

Det lykkedes ikke inden avisens deadline at få en kommentar fra Claus Therkildsen, men ifølge sportschefen er det årsager uden for fodboldbanen, der har været afgørende.

- Claus er medejer i elektriker-firmaet TH El-Teknik med over 30 ansatte, og han har to børn og bor i et nybygget hus. Han er derudover om nogen gået all-in her i Kjellerup IF, så vi har fuld forståelse for, at han nu siger fra.

- Der er trods alt noget, der er vigtigere end fodbold, siger Michael Hansen, der nu går i gang med at finde en afløser.

Kjellerup IF er i gang med den hidtil bedste sæson i klubbens historie, hvor holdet er nummer seks i oprykningsspillet i 2. division.

Cheftræner Claus Therkildsen har siden sommeren 2015 haft ansvaret for klubbens førstehold, som har spillet sig fra danmarksserien til den bedste placering nogensinde i 2. Divisions oprykningsspil for ikke at tale om pokaleventyret i DBU Pokalen 2016/2017, der blandt andet vil blive husket for det historiske comeback i den sensationelle 4-3 sejr over superligamandskabet fra Lyngby BK.

Claus Therkildsen har selv spillet i Kjellerup IF, og han har været ungdomstræner i Viborg FF og AGF.