Kathrine Sørensen blev uddannet statsautoriseret fodterapuet for to et halvt år siden, og har efterfølgende haft ansættelse på en klinik i Horsens. Nu har hun etableret sig som selvstændig på Spættevej. - Jeg har fået den nødvendige erfaring og prøvet at være i en klinik, siger Kathrine Sørensen, der leder efter en selvstændig frisør, der kunne have lyst til at leje sig ind i klinikken.

Kathrines fornemmelse for fødder

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

34-årige Kathrine Sørensen har efter endt uddannelse og ansættelse i Horsens åbnet klinik i barndomsbyen Silkeborg

KLINIKåBNING - Jeg har hele tiden gerne villet til Silkeborg. Det er her, jeg kommer fra. Det er her, jeg er født og opvokset, og da der så kom en mulighed, så slog jeg til.

Ordene kommer fra 34-årige Kathrine Sørensen, der med rødder i Silkeborg og en skolegang på henholdsvis Nordre Skole, Silkeborg Ungdomsskole og Silkeborg Handelsskole kender sin by ud og ind. Nu er hun rykket ind i lokaler på Spættevej, hvor hun som uddannet statsautoriseret fodterapeut har åbnet salon under navnet Klinik Nordic. Her er det håbet, at hun kan etablere en form for fællesskab med andre selvstændige.

Har den nødvendige erfaring
- Jeg vil gerne skabe et fællesskab med andre behandlere, og det er også derfor, jeg valgte navnet Klinik Nordic. Det skulle ikke dufte alt for meget af fødder, smiler Kathrine Sørensen, der har overtaget lokalerne på Spættevej, hvor frisør Sanne Poulsen i 2011 etablerede salon »Look like a million«.