»Jacques - En mand af havet« i Bio Silkeborg. Foto: UIP

En mand af havet

FILM Bio Silkeborg har torsdag danmarkspremiere på »Jacques - En mand af havet«, som handler om Jacques Cousteau.

Cousteau var om nogen pioneren, der brød barrieren til den tavse verden under havets overflade og formåede at fascinere en hel verden med sine opdagelser og sine drømme om menneskelig kolonisation af havdybderne.

Skønt på overfladen lykkeligt gift kunne Cousteau ikke undvære erobringerne af andre kvinder, og selv om sønnen Philippe forgudede sin far, var han mindre tilgivende end sin mor. Da hele Cousteaus imperium er truet af kollaps og hans livsdrøm om udforskningen af havet på ved mod skibbrud, vælger Philippe imidlertid at tage med sin far på en risikabel mission til det sidste uudforskede kontinent, Antarktis.