Tom Friis Hansen fortæller om klangskålenes beroligende lyde og vibrationer ved et info-møde på Elverhøj.

Info-møde om klangmassage på Elverhøj

TØMMERBY Hvad er klangmassage, og hvad kan det gøre godt for?

Det kan man blive klogere på ved en info-aften tirsdag den 27. juni på kursusstedet Elverhøj på Kirkemindevej ved Tømmerby ved Them.

Her vil den alternative behandler Tom Friis Hansen fra Klanguniverset fortælle om klangmassage og desuden informere om et 10i dages retreat under verdens tag i Nepal i november.

Klangmassage er en tusind år gammel behandlingsmetode, der stammer fra Nepal og Tibet og som ifølge Tom Friis Hansen stabiliserer kroppens celler. Ved hjælp af lyde og vibrationer fra klang- og syngeskåle, som er håndfremstillet efter ældgamle teknikker, opløses spændinger og blokeringer i kroppen.

Tom Friis Hansen fortæller, at klangmassagen også kan afhjælpe stresssituationer og genskabe kroppens egen healende effekt.

- Kodeordet er massage - en indre massage uden berøring. Vibrationer fra klangskåle, der slås an, trænger dybt ind i kroppen, hvor almindelig fysiologisk massage ikke kan nå, fortæller Tom Friis Hansen, der gennem flere år har beskæftiget sig med metoden i behandling af både mennesker og dyr.

På info-mødet på Elverhøj kan deltagerne prøve at stå i en stor gulvklangskål, så de på egen krop kan mærke vibrationernes gennemstrømning.