Torvet bliver færdigt til tiden.

Torve-pessimisterne taber penge

Brian Holst 

Dem, der har spillet på at Torvet i Silkeborg ikke vil stå færdigt til tiden, har tabt deres penge, oplyser den lokale bookmaker, Bet25

SILKEBORG På fredag den 9. juni står det nye torv midt i Silkeborg færdigt efter flere måneder med hul i jorden til parkeringskælder, gravemaskiner i fuld vigør og her på det seneste en sværm af brolæggere, der har sat sten.

Med udsigten til overleveringen af det nye torv på fredag, har den lokale bookmaker, Bet25, valgt at udbetale gevinster til de spillere, der har spillet på, at Torvet står færdigt til tiden.

- Med vores udsigt til Torvet her fra Bet25, har vi fulgt med i processen. Og jeg skal love for, at anlægsgartnerne har haft fart på her til sidst. Det, som for nogle uger siden var én stor byggeplads, tager efterhånden form til et nyt, smukt torv, siger Nikolaj Hagen, der er oddssætter hos Bet25.

Bet25 valgte for et halvt år siden at sætte odds på, om håndværkerne ville holde deres deadline.

- Formanden for Buus Anlægsgartner har bekræftet, at overleveringen kommer til at foregå fra 8 - 12 på fredag. Derfor kan vi lige så godt belønne vinderne nu, siger Nikolaj Hagen.

Han oplyser, at 16 procent af de indsatser, der blev foretaget på »Torvespillet«, blev sat på et »ja« til, at overleveringen ville ske senest den 9. juni 2017. Dengang blev et »ja« belønnet med et odds 1,10, men pessimisterne fik et odds på 6,00.