Hotel Marina er hyggelig og ligger centralt i kurbyen med blot 400 meter til stranden.

Golf og hygge i Polen

Femdages bustur til Den Polske Riviera 11.-15. september med masser af god golf og dejlig mad

Tag med Læserklubben, Sørens Rejser og Jørgen Munk på en skøn golfferie til Den Polske Riviera, som ligger blot 450 kilometer fra den dansk/tyske grænse. Frisk luft, motion, den gode mad og det sociale samvær er i højsædet på denne tur, der foregår 11.-15. september.

Vi bor på øen Wollin i det nordlige Polen, helt ud til Østersøen og centralt i øens største by, Miedzyzdroje. Her på Hotel Marina modtages vi af det dygtige personale og hotellets dansktalende ejer. Fra hotellet er der kun 400 meter til molen og den store hvide sandstrand med mange restauranter og barer samt et klassisk marked.

Spil på to baner
På denne tur får vi tre golfdage i den friske Østersøluft og vi skal spille på to baner, nemlig Amber Baltic Golf Club, som har været vært for europamesterskaberne for klubproer og den nyere Kamien Country Club, som er beliggende i et idyllisk skovområde. Med på turen er matchleder Jørgen Munk, som kender både hotellet og de polske baner og vil stå for golfturneringen.

Mandag, 11. september samler den flotte firestjernede bus fra Sørens Rejser op i Kjellerup, Silkeborg, Ikast og Herning, hvor efter vi kører mod sydøst. Undervejs på turen bliver der serveret morgenkaffe/te og smurte rundstykker samt en bitter til halsen.

Vi passerer Lübeck, syd om Rostock og med passende pauser undervejs når vi Swinoujscie, hvor vi krydser floden med den lille færge og ankommer til vores hotel sidst på eftermiddagen. Indtjekning og senere venter en dejlig tre-retters menu.

By med muligheder
De næste tre dage holder bussen hver morgen klar til at køre os til banerne, som er beliggende indenfor en halv times kørsel. Vi er tilbage på hotellet hver eftermiddag, så der også vil blive tid til at nyde byen, stranden og måske lidt shopping. Polen er et rigtigt godt »shoppeland« med fantastiske priser og byen her står bestemt ikke tilbage for andre.

Miedzyzdroje er en kurby og her er mange muligheder for kropsbehandlinger og virkelig dygtige frisører og kosmetologer. På Hotel Marina tilbydes der også sauna og massagebehandlinger.

Til aften mødes vi i hotellets restaurant, hvor der serveres en tre-retters menu.

Fredag efter morgenmaden pakker vi bussen og kører atter mod Midtjylland. Med passende pauser stopper vi ved den dansk/tyske grænse, hvor vi får tid til lidt handel, inden vi suser det sidste stykke mod hjembyerne. Her forventer vi at være sidst på eftermiddagen.

Meget er inkluderet
Prisen for denne skønne golftur med næsten alt inkluderet er 3995 kroner per person i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 500 kroner.

I prisen er inkluderet:

Buskørsel i moderne langtursbus

Morgenkaffe/te med rundstykke og bitter på udturen

Fire overnatninger på Hotel Marina

Fire gange morgenmad

Fire gange tre-retters menu

Tre gange frokostpakker på spilledagene

Transfer til banerne

Tre gange green fee på to baner

Dansk tour guide til turneringen

Evt. tilkøb af trolley 200 kroner.

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected] eller på telefon 87 22 84 69. Ved tilmelding skal man oplyse både klubnummer og medlemsnummer for at kunne deltage i golfturneringen.