Peter Bredsdorff-Larsen har fundet en gardering til højrefløjen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV henter SIF-stjernes bror i Norge

Michael Helligsø 

Frederik Skov skal efter fire sæsoner i norsk håndbold være gardering på BSV’s højrefløj i den kommende sæson

HåNDBOLD Der var et nyt ansigt med, da Bjerringbro-Silkeborgs ligatrup mandag tog hul på et par ugers fysisk træning, inden sommerferien går i gang.

Den 24-årige højrefløj Frederik Skov, der de seneste fire sæsoner har spillet i den norske 1. divisionsklub Haugaland, vender hjem og skal den kommende sæson indgå som gardering på fløjen i BSV.

- Vi har en situation, hvor Johan Hansen først kommer tilbage efter jul. Derfor har vi plads i truppen til, at Frederik kan være med. Han kommer hjem fra Norge til Silkeborg, så det var oplagt, at en lokal dreng kan få mulighed for at være med, fortæller cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Frederik Skov har fået sin håndboldopdragelse i Silkeborg-Voel og spillede på 2. divisionsholdet i klubben, inden han i 2013 rykkede mod Norge. Han er oprindeligt Sejs-dreng og er storebror til Silkeborg IF-stjernen Robert Skov.

Den tilbagevendte fløj bliver ikke kontraktspiller i BSV, men skal efter planen indgå i truppen og træne fuldt med.

- Vi skal ikke sætte nogen større forventninger op. Det er en ung tidligere Voel-dreng, der kommer tilbage fra Norge, og vi har plads i vores trup til at invitere Frederik Skov med. Han vil godt prøve sine evner af i et fuldstidssetup, hvor han får lejlighed til at realisere så meget af det potentiale, han nu har. Både i forhold til at kunne udvikle sin fysik og i forhold til at træne med de bedste, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.

BSV-truppen skal de kommende to uger bygge den fysiske form op i styrketræningscentret, inden der venter lidt over tre ugers ferie.