SIF-manager Peter Sørensen skal på udkig efter en ny angriber efter Alex' skade. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Chok: Alvorlig skade tvinger SIF til at handle

Mathias Hove Andersen og Michael Helligsø 

Alex har fået den værst tænkelige start i Silkeborg IF, hvor den brasilianske angriber er blevet ramt af en korsbåndsskade

FODBOLD Silkeborg IF’s nye offensive es, den brasilianske angriber Alex, kommer ikke i kamp for sin nye klub foreløbig. Han er blevet alvorligt skadet og var derfor heller ikke med, da SIF-truppen onsdag tog hul på træningen efter sommerpausen.

- Han selvtrænede i sidste uge, hvor han blev skadet. I første omgang virkede det ikke alvorligt, men han fik et chok. Da han blev scannet den efterfølgende dag, viste det sig, at det med stor sandsynlighed var en korsbåndsskade. Her til morgen har vores læge set nærmere på det, og det viser sig, at korsbåndet i højre knæ er revet over, og der venter en lang pause, fortæller SIF-manager Peter Sørensen.

Alex er netop blevet opereret på Idrætsklinikken på Regionshospitalet Silkeborg. Den nye SIF-spiller må indstille sig på en pause af seks til ni måneders varighed, og det tvinger SIF til at agere på transfermarkedet.

- Jeg havde en plan om, at vi skulle være nogenlunde på plads med truppen, men det er vi jo ikke nu. Vi skal have fundet en anden angriber, bekræfter Peter Sørensen.