Lise Nørgaard var sidst i Jysk Musikteater i forbindelse med premieren på musicalen »Matador« i 2013. Foto: Jens Anker Tvedebrink

»Fruen« kommer til Silkeborg

Foredrag med Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær i Jysk Musikteater til december

NØRGAARD Det er lykkedes for Jysk Musikteater at få forfatter Lise Nørgaard tilbage til Silkeborg, hvor hun i 2013 overværede premieren på Musical Silkeborgs opsætning af »Matador« Besøget finder sted onsdag 6. december, hvor Lise Nørgaard vil være i selskab med journalist og forfatter Cecilie Frøkjær, der har skrevet interviewbogen »Fruen kommer i dag« om og med Lise Nørgaard.

Lise Nørgaard og Cecile Frøkjær taget publikum med bag kulissen i deres samarbejde og fortæller om det sjove og lærerige venskab, de har udviklet.

Cecilie Frøkjær, som sidst stod på scenen i Jysk Musikteater, da hun var konferencier ved nytårskoncerterne i januar, fortæller også, hvad hun har lært af Lise Nørgaards strategier for et langt, værdigt og tilfredsstillende liv - og hvad vi alle sammen kan få ud af »Fruens« tilgang til livet. Der er med andre ord lagt op til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Billetsalg til foredraget åbner 8. august.