- Jeg synes, det er blevet lige som jeg havde håbet. Vi har allerede haft tre prøvesmagninger, hvor vi har testet vinkælderen, og det har været rigtig hyggeligt, siger Ludovic Riauté, indehaver af Vinspecialisten på Vestergade, der har lejet sig ind i kælderen under Det gamle rådhus.

Vinkælder er allerede en succes

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Selvom den nyindrettede vinkælder under Det gamle Rådhus på Torvet officielt først åbner 29. juni, er den allerede en succes, lyder det fra indehaver Ludovic Riauté

SILKEBORG Der er sket en del, siden Ludovic Riauté, indehaver af Vinspecialisten på Vestergade, overtog en del af kælderen under Det gamle rådhus i Silkeborg.

Transformationen fra rodet kælderrum til stilren vinkælder med fokus på afholdelse af prøvesmagninger er tydelig. Ludovic Riauté glæder sig da også kendeligt over resultatet, der har taget lidt længere tid end forudset.

- Planen var, at det skulle være rustikt, men jeg havde selv lidt svært ved at forestille mig, hvordan vi kunne løse opgaven. Så det var godt, at der var nogle kloge hoveder, der kunne hjælpe, siger Ludovic Riauté om sit samarbejde med Aarstidernes Arkitekter.

Resultatet er et enkelt stilfuldt kælderlokale, hvor tre af de oprindelige mure står råt og skaber kontrast til en enkelt hvis pudset mur.

I den forgangne uge havde Vinspecialisten således tre prøvesmagninger og i denne uge yderligere tre.