Der venter nogle nye, spændende naturoplevelser i kølvandet på et nyt samarbejde mellem Hjejleselskabet og Aqua. Pr-foto

Hjejleselskabet og Aqua skaber nye naturoplevelser

Et nyt samarbejde mellem to af byens kulturinstitutioner giver mulighed for at komme på spændende naturoplevelser til søs

SILKEBORG Et samarbejde Hjejleselskabet og Aqua er en del af Silkeborg Unlimited og skal være med til at sætte Silkeborg på landkortet som Danmarks Outdoor hovedstad. De oplyser de to institutioner i en pressemeddelelse.

Seks fredage i skolernes sommerferie kan man opleve naturen omkring Silkeborg Søerne på en helt ny måde. Om bord på et af Hjejleselskabets skibe vil zoolog Morten Vissing, fra AQUA Akvarium & Dyrepark, fortælle om det fantastiske liv, der er på land, i vand og i luften - alt sammen lige udenfor rælingen.

Både Aqua Akvarium & Dyrepark og Hjejleselskabet er meget positive overfor det nye samarbejde.

- Vi arbejder med at skabe unikke oplevelser til søs. Meget gerne i samarbejde med andre. Samarbejdet med Aqua vil give gæsterne en levende fortælling om vores smukke natur og dyreliv. Det giver et ekstra lag til oplevelsen, som vi kun kan tilbyde gæsterne, fordi vi arbejder sammen. Hos Hjejleselskabet ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at videreføre Drewsens vision om at vise Silkeborg fra sin smukkeste side, fortæller Thomas Klostergaard, administrerende direktør for Hjejleselskabet, i pressemeddelelsen.

Både nye og vante gæster
Også i Aqua Akvarium & Dyrepark er de meget glade for samarbejdet og ser frem til sommerens sejladser.

- Med dette samarbejde kan vi virkelig tilbyde vores gæster en ekstra oplevelse. Samtidig er det vigtigt for os, at vi er med til at understøtte arbejdet med at fremhæve Silkeborg som Danmarks Outdor hovedstad, siger Akvarie- & dyreparkchef Maiken Langvold i pressemeddelelsen.

Begge kulturinstitutioner håber, det det nye samarbejde kan tiltrække både vante og nye gæster. Gæster, der kan se frem til en helt unik oplevelse.

- Der sker noget helt specielt, når vi flytter oplevelserne fra land til vand. Vi giver gæsterne en helt unik »Silkeborg Outdoor oplevelse«, de ikke kan finde andre steder, lyder det fra Thomas Klostergaard i pressemeddelelsen.