Lystruphave Bibelcamping starter på lørdag. Men allerede i denne uge danner pladsen ved Bryrup rammen om en lejr for teenagere. Foto: Martin Ballund

Campingliv i kristent fællesskab

Omkring 100 familier ventes at deltage i dette års bibelcamping ved Bryrup

BRYRUP I de sidste uger har der været hektisk aktivitet på den naturskønne plet Lystruphave ved Bryrup, hvor Indre Missions store telt sammen med flere mindre telte er stillet op til møder, bibeltimer, seminarer og andre aktiviteter i forbindelse med dette års bibelcamping.

Omkring 100 familier plejer at tage på bibelcamping ved Bryrup, hvor der i år er bibelcamping fra 1. til 13. juli.

Det alsidige program, hvor der er tilbud til både børn, teenagere, unge og voksne, er åbent for alle - også for dem, der bare vil på en dagsudflugt eller måske vil deltage i aftenarrangementerne i det store telt.

Her er plads til mellem 400 og 500 deltagere, og ved arrangementerne bliver lagt vægt på sang, musik, forkyndelse og bøn, og til sidst bliver mikrofonen givet fri til en opmuntring, en oplevelse, bibelvers eller forbøn.

Søndag den 9. juli byder bibelcamping på en familiekoncert med Pasta Party. Simon og Margit Bartholdy fra København vil med sange, fagter og fortællinger give en medrivende formidling af Bibelens beretninger. Inden koncerten, der er åben for alle og finder sted i det store telt om eftermiddagen, bliver der serveret kaffe og kage.

Hovedtemaet for dette års bibelcamping er »På vandring med Gud«, og især bibeltimerne om formiddagen for voksne vil bære præg af dette.

Der bliver ifølge missionær i Indre Mission, Henri Alex Nielsen, Silkeborg, således rig lejlighed til at nyde alle campinglivets glæder og samtidig fordybe sig i det at være kristen og med i et kristent fællesskab.

Der vil i løbet af de 12 dage blive arrangeret fælles kaffebord og fællesspisning, og området byder desuden på masser af muligheder for gå- og cykelture, fisketure, leg, boldspil og anden sport. Campingpladsen har også sin en lille butik med de mest almindelige dagligvarer.

Allerede i denne uge er pladsen taget i brug, for som altid danner Lystruphave Bibelcamping i ugen inden den egentlige bibelcamping rammen om en lejr for teenagere og er med andre ord forældrefri zone.