- Det har været en meget positiv oplevelse, og vi har fået en kæmpe opbakning fra familien, der hjalp os rigtig meget under åbningen, siger Tom Skorstengaard, der sammen med hustruen Maiken Timm har åbnet Shoppe Loppe på Håndværkervej.

Positiv åbning af Shoppe Loppe

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

- Vi har haft vildt travlt, og det har været fedt at møde så mange positive kunder, siger indehaver Tom Skorstengaard

SILKEBORG Mandag kunne Tom Skorstengaard se tilbage på en hektisk åbning af Shoppe Loppe på Håndværkervej, som han og hustruen Maiken Timm har etableret på resterne af Byens Bazar, der lukkede for nyligt.

Konceptet er fortsat kommisionssalg af private loppeeffekter og at dømme efter de første meldinger, og antallet af udlejede stande i butikken, er der fortsat et lokalt marked for konceptet.

- Der var mange folk forbi i lørdags, og inden åbningen havde vi lavet en del aftaler med kunder, der nu har deres ting til salg hos os. Det er dels kunder, der har haft aftaler med den tidligere butik og dels nye kunder. Og det vi hører fra både dem, der har ting til salg og dem, der kommer og køber, er, at de alle synes det er fedt, vi har åbnet. Så der er helt sikkert mulighed for at få det her til at fungere, siger Tom Skorstengaard, der håber at endnu flere af de tidligere kunder vender tilbage.