Sex i det fri populært omkring Silkeborg

Kenneth Husum 

På hjemmeside for sex i naturen er Silkeborg et hit

SILKEBORG Der er masser af dejlig natur omkring Silkeborg. Det er måske en af forklaringerne på, at Danmarks Outdoor-hovedstad også er et af de steder i landet, hvor der er registreret flest steder til sex i det fri.

Det er hjemmesiden sexidetfri.dk, der samler steder til sex i naturen.

Her er der en guide til lokale steder, hvor par har haft gode erfaringer.

Det gælder eksempelvis den nedlagte dyrepark i Silkeborg, der beskrives som et godt og ugenert sted om aftenen for par og singler af begge køn.

Om Nordskoven ved Århusvej hedder det: »Området byder på en fantastisk skov. Rasteplads og skoven er brugt af par«.

For den kunstige sø ved Resenbro lyder beskrivelsen således:

»Man kan gå rundt om denne sø, nogle af stederne rundt om søen er der nøgenbadning, ellers er der mange gode steder til sex i det fri. Rigtig gode parkeringsmuligheder langs vejen på rastepladsen«.

Det er ikke kun i Silkeborg-området, at der er udpeget steder til sex i det fri.

På rasteplads Fuglsang på motorvej E45 i nordgående retning ved Skanderborg fandt TV2 Østjylland 32 brugte kondomer og mere end 60 emballager fra enten kondomer eller glidecreme indenfor 10 meter.

Der var også sat store presenninger op med huller i, som mænd kan dyrke sex uden at vide med hvem.

Selvom det flød med sexaffald, så var det ikke noget, der bekymrede Vejdirektoratet.

- Vores opgave er at sørge for, at trafikanterne, som besøger rastepladserne, kan føle sig trygge og have et godt ophold. Vi har som udgangspunkt ikke nogen holdning til, at der er nogle, som bruger vores rastepladser til sex, sagde Søren Andersen, områdeleder i Vejdirektoratet, til TV2 Østjylland.

På andre rastepladser i Danmark har Vejdirektoratet forsøgt sig med at fælde træer og plante buske i stedet for at undgå sex på området.