Foto: Jakob Stigsen Andersen

Tre dage med crossfit i Silkeborg

Silkeborg Atletikstadion danner rammen om stort stævne

SILKEBORG For fjerde år er Silkeborg Cross-fit vært for et stort, udendørs crossfitstævne, hvor et par hundrede af landets skarpeste udøvere af crossfit mødes. Stævnet finder sted fredag, lørdag og søndag i denne uge på Silkeborg Atletikstadion.

Fredag konkurreres der i både herre- og dameklasse i 38+. Lørdag er der individuelle konkurrencer i eliteklasserne, og søndag er det mixhold med to mænd og en kvinde på hvert hold.

Crossfit er en sportgren, der er blevet en mere og mere populær i de senere år, men kendskabet er dog ikke mere udbredt, end at arrangørerne finder anledning til at understrege, at crossfit absolut ikke kun er for store og stærke mennesker, men for alle der ønsker at komme i form og have det sjovt på samme tid. Og det er såvel for børn som unge og voksne. Ved konkurrencerne i weekenden at der en del deltagere fra Silkeborg, men der vil også komme folk fra resten af Jylland, Fyn og Sjælland.