Dixieland Jubilee spiller på Torvet på lørdag.

Dixieland på Torvet

SILKEBORG Musikerne i Dixieland Jubilee, som spiller på Torvet lørdag middag, har hver især igennem årtier spillet med utallige kendte orkestre i ind- og udland og med vidt forskellige, førende solister og orkestre - blandt andre Alton Purnell, Bjarne Liller, Lulu Ziegler Cabaret og Birthe Kjær.

Sammen har de erfarne jazzmusikere i Dixieland Jubilee turneret i Danmark med flere internationale solister - blandt andre amerikanske trompetist og sanger Wendell Brunious samt optrådt i flere sammenhænge med sangerinden Majken Christiansen.

Det populære, fynske jazzband spiller medrivende jazz med såvel danske som amerikanske klassikere og har et bredt repertoire bestående af både traditionel New Orleans jazz, dixieland, swing, jump, boogies og blues.