Floorball breder sig for både nye og erfarne spillere kan deltage. I uge 32 kan man lære spillet at kende i Grauballe Forum.

Landsholdsspiller underviser i floorball i Grauballe

Floorball-skole sidst i skolernes ferie

GRAUBALLE Der er mange fordele ved at spille floorball - det kan spilles af alle, og det er let at komme i gang med. Børn i alderen 7-13 år kan om nogle uger prøve spillet i Grauballe Forum.

Mandag til onsdag i uge 32 arrangerer Grauballe UGF og Silkeborg Floorball Klub i samarbejde med DGI Midtjylland »Floorball-skolen« i Grauballe Forum.

Floorball er de seneste par år kommet på programmet for både børn og voksne i flere og flere foreninger. Mange har spillet hockey på et tidspunkt, men floorball er en mere struktureret udgave i forhold til regler og organisering.

Derudover er spillet desuden en sport, hvor man kan starte og få stort udbytte, selv om man starter sent. Så selv om man aldrig har prøvet floorball før, kan alle spille med, da niveauforskellen ikke er så stor som i fodbold og håndbold.

Det er Mikkel Skov Nielsen, der er primær instruktør i Grauballe Forum. Som landsholdsspiller kan han alle de fede tricks, og han spiller selv med høj kvalitet og er god til at give sin kunnen videre.

Floorballskolen er for alle piger og drenge mellem 7 og 13 år, og man kan tilmelde sig gennem DGI’s hjemmeside.