Motorcyklist på operationsbordet efter trafikuheld

SILKEBORG Mandag klokken 06.45 væltede en 42-årig mand fra Silkeborg på sin motorcykel. Motorcyklisten kørte i østlig retning på Stagehøjvej, mens en 58-årig mandlig bilist fra Silkeborg kørte i modsatte retning.

Bilisten overså sin vigepligt, da han foretog et venstresving. Det resulterede i, at motorcyklisten ramte ind i siden af den 58-åriges bil.

I første omgang havde den 42-årige mand vejrtrækningsproblemer, ligesom en del tydede på, at hans ene arm var brækket, men senere viste det sig, at han havde indre blødninger og forholdsvis farlige læsioner på indre organer. Han blev opereret klokken 13.30.

Den 58-årige bilist sigtes for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens den 42-årige motorcyklist fik beslaglagt sin motorcykel med henblik på konfiskering, da han for tredje gang kørte i frakendelsestiden. Desuden fortalte vidner, at motorcyklisten kørte i høj fart og måske hurtigere end han burde. Derfor blev der taget blodprøver af motorcyklisten for at undersøge, om han var påvirket af noget.