Kunderne hos Danske Spil har ikke den store fidus til Robert Skov og holdkammeraterne i Silkeborg IF. Foto: Martin Ballund

Færrest tror på SIF som dansk mester

Mathias Hove Andersen 

Blandt kunderne hos Danske Spil er SIF den superligaklub, som færrest har spillet på som dansk mester i 2017/2018

FODBOLD Selvom Silkeborg IF overraskede positivt i sidste sæson, hvor holdet sluttede på en samlet niendeplads i landets bedste række, har Danske Spil og kunderne på Oddset ikke fidus til, at holdet gentager guldtriumfen fra 1994.

- Med odds 300 på Silkeborg har vi ikke den store tiltro til, at de løber med guldet, og det er der heller ikke mange Oddset-spillere, der tror på. Faktisk er det det hold, som færrest har spillet på som danske mestre, siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen.

FC København udpeges igen som storfavorit til at løbe med det danske mesterskab, mens SIF gives 15-20 procents chance for at klemme sig ind i top-6.

- De skal ikke måle sig med FC København, og det er nok mere realistisk, at de ender med at kæmpe for at undgå nedrykning. Her giver de det fjerde laveste odds om ikke at rykke ned, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

FC Helsingør udpeges som favorit til at rykke ned foran Hobro IK og AC Horsens.