Der er sommerferie-aktiviteter for børn og voksne på Museum Jorn.

Oplev Jorn i børnehøjde

Aktiviteter på museet for kreative sjæle

SILKEBORG I sommerferien er Museum Jorn vært for en vifte af aktiviteter for hele familien. Der er både mulighed for at slippe fantasien løs i det kreative værksted og tage på familieomvisninger i Asger Jorns kunstneriske univers.

I sommerferien åbner Museum Jorn værkstedet, hvor kreative sjæle i alle aldre kan prøve kræfter med eksperimenterende maleprocesser.

I udstillingen, »På arbejde med Jorn«, udfoldes historien om en kunstner, der i særdeleshed eksperimenterede med forskellige kunst- og stilarter. I sommerferien er der mulighed for at udleve sin indre Jorn, når det kreative værksted giver sig i kast med tre kunstneriske greb, der uden tvivl vil få kunstneren frem i enhver.

Hver onsdag i sommerferien tager en af museets omvisere hele familien med på opdagelse i Asger Jorns kreative og eksperimenterende kunstunivers. Familieomvisningerne tager udgangspunkt i en levende kunstformidling i børnehøjde. Og der er mulighed for at slippe hæmningerne løs med »actionpainitng«.