En gammel kending dukker op under sommerfesten, nemlig klovnen Gustav.

Gjessø gør klar til at sommerfeste

af marianne brink 

Gjessø UF disker igen op med en lang række aktiviteter og fest for hele byen

GJESSø Lige nu har de fleste travlt med at nyde ferie i ro og mag, men de kan allerede begynde at glæde sig til det leben, der venter på dem derhjemme. For weekenden den 25., 26. og 27. august er der fest for hele Gjessø.

Det er idrætsforeningen, der inviterer, og løjerne starter fredag med et optog på Merkurvej.

Her skal alle møde udklædte, på cykler eller gåben og skabe den helt rigtige festivalstemning til åbningen af pladsen. Festlighederne starter med dyt-banko. Ved siden af vil der være masser af aktiviteter for børnene.

Der er arrangeret ansigtsmaling, hoppeborge, bagning af pandekager, en flødebollemaskine, og man kan ride på heste, grave efter guld eller køre på skøre cykler.

Lørdag dukker en gammel kending op. Det er klovnen Gustav, der også underholdt sidste år. Han stiller op med tryllerier, sjov og ballade.

Der bliver tid til, at Gjessø UF’s herrer at trække i fodboldtøjet for at spille ganske almindelig fodbold, men tilskuerne får også en ganske anden kamp at se.

Mærkelige aktiviteter
Blandt andet bliver der spillet »ko-fodbold«. Deltagerne får briller på, så de kommer til at se verden fra koens perspektiv, og det skulle være temmelig svært, når man samtidig spiller fodbold. Men yderst underholdende for tilskuerne.

Dertil kommer »mini-graver-forhindringsbane«.

En svær øvelse, der kræver en stabil og sikker hånd, og en hård koncentration, når det tunge lod skal føres sikkert igennem forhindringerne på tid.

Til sidst er der også »bund-gas« for drengerøvene.

Her skal det afprøves, hvor længe en skrottet bil kan holde til at have speederen i bund, når olie og vand er sluppet op.

I løbet af festivalen spiller trioen Iris op, mens der også er inviteret en DJ til lørdags aftens fest.