Efter alt at dømme bliver der fyldt op med 10.000 mennesker, når det nye stadion, Jysk Park, tages i brug den 31. juli. Kommunikationschef Niels Frydenlund fortæller, at der er en enorm interesse for at komme med til indvielsen. Også sponsorerne har vist stor interesse, og mange af dem har udnyttet deres sponsorbilletter fuldt ud og inviteret gæster med til fodbold. Så på den måde bliver de nye lounge-faciliteter også indviet med manér. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF-chef: Vi tror på udsolgt til stadionåbning

Søren Nielsen 

Der er nu kun ståpladser tilbage, når Silkeborg IF inviterer til premiere på byens nye stadion. Interessen for åbningen er stor, og det minder om de glade mesterskabsdage i 1994, siger kommunikationschef

SILKEBORG Der er 6000 siddepladser på det nye Jysk Park, og de er nu alle optaget til premieren på det nye stadion den 31. juli.

Det meddeler Silkeborg IF, der tror på totalt udsolgt til åbningskampen mod AGF den 31. juli.

For SIF-fans var der mandag aften 965 ståpladser tilbage på den såkaldte Røde Tribune, der er forbeholdt hjemmeholdet.

På udebaneafsnittet var der 865 ståpladser tilbage samt sølle 26 siddepladser.

Når de to sektioner af ståpladser er afsat, så er station totalt fyldt op. Det vil sige, at 10.000 mennesker er med til en folkefest, der begynder at minde om de glade mesterskabsdage i 1994.

- Der er en enorm interesse for kampen, og det, vi oplever nu, har vi kun turdet drømme om. Vi mærker så meget positiv interesse, og det minder om de glade mesterskabsdage i 1994. Det er et fantastisk afsæt for en indvielse, og det giver optimisme for en god fremtidig brug af det nye stadion, siger kommunikationschef Niels Frydenlund, der sammen med den øvrige organisation har meget travlt med at forberede premieren.

Han fortæller, at billetsystemerne kører konstant.

Vurderingen er derfor, at der bliver udsolgt. I hvert fald på den del af stadion, som er forbeholdt SIF-tilhængere.

- De tilbageværende SIF-ståpladser bliver formentlig solgt inden for en uges tid. Når det gælder udebaneafsnittet, så tænker jeg, at en del AGF-fans venter med at købe til efter næste spillerunde. Men vi kommer meget tæt på udsolgt, fastslår Niels Frydenlund.