Orla Madsen har sammen med Henrik »Tømrer« Pedersen dannet en trommeduo og optræder ved åbningen af Jysk Park. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Tømrer og Orla danner trommeduo til stadionåbning

Camilla Abildgaard Norup 

Åbningskoncerten for Jysk Park bliver med stjernedrys fra Henrik »Tømrer« Pedersen, Orla Madsen, Simon Kvamm og Peter Sommer

SILKEBORG Programmet for åbningskoncerten på Jysk Park mandag eftermiddag er på plads.

De tre lokale musikere bag set-uppet, Jakob Meyland, Stefan Kvamm og Anders Ejner Petersen, kalder det halvanden time lange show på koncertpladsen ved Jysk Park for SIF-allstar, og det bliver et musikalsk show med SIF-stemning i fokus.

Det lokale band Choice Dealing Dima varmer publikum op i den første halve time, hvorefter de tre SIF-allstar-musikere går på scenen og leverer den første del af showet.

I anden del kan man opleve de to SIF koryfæer Orla Madsen og Henrik »Tømrer« Pedersen under navnet Silkeborg Super Drummers, og i den sidste del af showet inviterer de tre SIF-allstar-musikere Peter Sommer og Simon Kvamm på scenen for at klæde koncertgæsterne på til fodboldoplevelsen på Jysk Park.

Koncerten er gratis og foregår udenfor Jysk Park, så selvom man ikke har fået en billet til den udsolgte åbningskamp, kan man stadig tage del i festlighederne.