Foto: Henrik Ole Jensen

Flere bilister kørte ulovligt i Silkeborg

Torsdag og natten til fredag bød på to bilister uden førerret og en, der var spritstiv

SILKEBORG Politiet standsede torsdag og natten til fredag tre bilister, som viste sig at køre ulovligt.

Klokken var 09.05, da en 22-årig mand fra Silkeborg blev kontrolleret i forbindelse med hans bilkørsel på Frederiksberggade. Manden kørte bil, selv om han ikke har førerret. Bilen var monteret med faste prøveskilte. Det er en overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen. Det fik manden og ejeren af pladerne, en 40-årig kvinde, bøder for.

Klokken 12.11 blev en 24-årig mand fra Silkeborg taget i at køre bil på Viborgvej. Manden havde ikke generhvervet førretten, efter at han mistede den.

Fredag nat blev en 25-årig mand fra Silkeborg opdaget, da han i stærkt alkohol-påvirket tilstand kørte bil ad Nygade/Tværgade. Manden blæste alkometeret langt op over det tilladte og kunne ikke gennemføre at puste i ballonen to gange. Han blev anholdt og taget med for at give en blodprøve til en senere behandling af den sag.