Horsens-træner Bo Henriksen glæder sig over aftalen med Bjarke Jacobsen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Horsens styrket før fredagskamp mod SIF

AC Horsens har haft pengepungen fremme for at styrke sig inden mødet med Silkeborg IF

Fodbold Tidligere på ugen solgte AC Horsens unge Mads Bech til engelske Brentford. Til gengæld har klubben hentet Vendsyssels midtbaneprofil Bjarke Jacobsen, der havde skrevet kontrakt med ”de gule” fra årsskiftet og nu er købt fri af kontrakten med 1. divisionsklubben.

Dermed kan han få debut allerede i morgen aften, når AC Horsens møder Silkeborg IF på hjemmebane.

- Vi har længe arbejdet på at hente Bjarke Jacobsen allerede nu, for han kan styrke os både på den korte og lange bane. Han er en fremragende spiller, der kan gå ind og gøre en forskel og på den måde gøre os bedre som hold, og vi glæder os helt vildt til at se ham i den gule trøje, siger Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Bjarke Jacobsen er også godt tilfreds.

- Jeg havde håbet på, at jeg kunne skifte allerede nu, så jeg er selvfølgelig super glad og glæder mig til at komme i gang, siger Bjarke Jacobsen.