Flere 18-årige fik bøder for dårlig opførsel

SILKEBORG En del 18-årige unge mænd påkaldte sig i weekenden negativ opmærksomhed i bylivet.

Klokken 00.31 lørdag blev en ungersvend fra Viborg noteret, da han i fuldskab kastede op på fortovet lige foran et diskotek i Hostrupsgade. Det indbragte ham en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

20 minutter senere var den gal med en jævnaldrende mand, som tumlede rundt i krydset Chr. 8’s Vej/Søgade. Manden var påvirket af stoffer og til fare for sig selv og andre. Så han blev taget med af politiet, og så kunne hans forældre hente ham på politistationen.

Klokken 03.17 blev en 18-årig, lokal mand snuppet for at køre spritkørsel i bil på Borgergade i Silkeborg. Han blev anholdt og taget med for at give en blodprøve.

Og et kvarter senere fik en 18-årig fra Silkeborg en bøde, fordi han i Bios Gård stod og tissede op ad et vindue til en frisørsalon.

I Bios Gård blev politiet ved samme lejlighed opmærksom på en 32-årig mand fra Silkeborg. Han blev visiteret og afsløret med godt et gram af det syntetiske narkotika, meth-amfetamin, og halvandet gram hash på sig.