Starten går som altid fra Indelukket i Silkeborg.

På søndag skal der igen trilles rundt om Julsø

Så er det tid for det traditionelle motions-cykelløb for hele familien

SILKEBORG På søndag den 13. august er det på med cykelhjelmen, når Idræt om Dagen I Silkeborg inviterer til det årlige og traditionsrige familie- og motionscykelløb Julsø Rundt.

Silkeborgs skønne natur omkring Julsø danner rammen for en frisk cykeltur, som ikke kun er god for din sundhed, men som også kan være med til at gøre en lille forskel for andre. Igen i år har arrangørerne valgt at donere overskuddet til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg.

Alle deltagere er velkomne - hele familien, naboen, kollegaen eller cykelklubben. Arrangørerne gør dog opmærksom på, at der ikke er tidtagning undervejs, og at deltagerne skal overholde de gældende færdselsregler.

Der kan holdes pauser undervejs, og en stor gruppe frivillige hjælpere fra Idræt om Dagen i Silkeborg står klar både i start- og målområdet i Indelukket og på de to depoter ved rastepladserne ved Alling og ved Slåen-sø. Ved depoterne er der væske og frugt, og ved depotet i Alling vil der desuden være mulighed for at købe kaffe og kage til billige penge.

Løbet skydes i gang midt formiddag, og forinden kan man købe startkort. Børn under 14 år er i øvrigt gratis ifølge med betalende voksne. I prisen er inkluderet årets Julsø Rundt-diplom, årets Julsø Rundt-klistermærke og muligheden for at vinde en masse præmier samt vand og frugt undervejs.

Løbet arrangeres af Idræt om Dagen i samarbejde med Midtjyllands Avis og Schaufuss Cykler. Schaufuss Cykler stiller en servicebil til rådighed under løbet og sponsorerer yderligere en flot cykel som hovedpræmie til løbet.