I 2015 var det denne række af kendte TV2-værter, som styrede showet.

Knæk Cancer-tv sendes direkte fra Torvet

AF JESPER ROSENQUIST 

Den 24. oktober sender TV2 direkte fra Torvet i Silkeborg som en del af årets Knæk Cancer-kampagne

SILKEBORG I uge 43 sætter Kræftens Bekæmpelse og TV2 fokus på, hvordan sygdommen kræft kan bekæmpes gennem kampagnen »Knæk Cancer«.

Som en del af kampagnen sender TV2 direkte fra fire danske byer - heriblandt Silkeborg, og Kræftens Bekæmpelse kører sin Knæk Cancer-bus ind på Torvet i Silkeborg.

I bussen kan man møde sundhedsfaglige vejledere, der foretager gratis livsstilstjek, hvor man får man målt sin BMI og fedtprocent, og hvor man kan få en snak om kost, motion og helbred.

TV2 vil sende programmerne Go’morgen Danmark og Go’aften Danmark fra Torvet.

Fokus på kommunens tilbud
Programmet for dagen er ikke lagt endeligt fast endnu, men der vil være fokus på forebyggelse af brug af tobak, snus og e-cigaretter, og man kan høre om, hvordan Regionshospitalet Silkeborg arbejder med hurtig udredning af kræft.

Desuden vil der være en række andre aktiviteter, der skal vise, hvordan Silkeborg Kommune arbejder på at forebygge kræft i form af forskellige sundhedstilbud.

Om eftermiddagen vil der være forskellige indslag med blandt andet musik fra en scene på Torvet. Der vil nemlig være et kendt band, der som et fast indslag spiller et nummer i Go’aften Danmark og yderligere et par numre for de lokale borgere.

Daginstitutioner samt dagplejere får mulighed for at dekorere Torvet med collage, tegninger og malerier af logoet Knæk Cancer.

Desuden vil der være en lysceremoni, hvor borgere kan mindes pårørende og venner ved at tænde lys i en lille lyspose.