Fællesskab, motivation og højt humør er omdrejningspunktet hos AJ Bootcamp.

Nyt udendørs træningstilbud i Silkeborg

GØDVAD Det nye træningskoncept AJ Bootcamp kommer nu til Silkeborg-området. Bag den udendørs træningsform står Alex Hasselager Jensen, som er personlig træner, kostvejleder samt life- og businesscoach.

Holdet i Silkeborg starter mandag den 14. august, og der trænes så mandag og onsdag aften ved Dybkærskolen.

Alex Hasselager Jensen lover effektiv, varieret træning med fællesskabet som omdrejningspunkt.

Forløbet strækker sig over otte uger, og det sker under mottoet »Vi gør træning til en leg«.

Hvor motivation, kost og træning kendetegner flere andre koncepter, er det ifølge Alex Hasselager Jensen på fællesskabs- delen, at AJ Bootcamp for alvor skiller sig ud. Der er højst 20 deltagere på hvert hold, og hermed er der skabt grobund for et stærkt sammenhold.

Ud over de to ugentlige træningsaftener omfatter deltagelsen tilbud om kostvejledning, adgang til en lukket Facebook-gruppe, fælles opstartsdag og motivationsforedrag med juicemanden Mads Bo, der blandt andet er kendt fra Go’ Morgen Danmark