Sara Joy er blandt de internationale countrymusikere ved weekendens festival.

Countryfesten i Indelukket

FESTIVAL Der er western-stemning med cowboyhatte og seksløbere i Indelukket, når Silkeborg Country Festival officielt bliver skudt i gang fredag eftermiddag

Det er 32. gang, at Scandinavian Country Club står bag festivalen, og i år er det med internationale navne som Charlie McCoy, Julie Burton og Sara Jory, og dertil kommer en lang række gode, danske countrynavne.

Årets festival har dog været ramt af et afbud, da den amerikanske countrystjerne Kaleb McIntyre måtte melde fra. Men det er i stedet lykkedes at få hyret Ed Burleson fra Texas, og det er ifølge festivalchef Jytte Jacobsen held i uheld.

- Det er selvfølgelig aldrig godt få et afbud, men i det her tilfælde har vi været heldige. Vi har ikke fået en eneste kritisk bemærkning i forbindelse med afbuddet fra McIntyre, men har der imod fået flere henvendelser, efter vi har fået Ed Burleson på plakaten. Flere fra Norge, hvor han åbenbart er et meget stort navn, siger hun.

Selv om Silkeborg Country Festival officielt bliver skudt i gang fredag eftermiddag, begynder festen allerede torsdag aften med countrybal i teltet på pladsen. Her spiller Grannys og Rio Grande.

Fredag og lørdag vil der være op mod 20 danske og internationale bands på den store friluftsscene.