Billedkunstner Maria Seidelin er ofte inspireret af fjelde og åbne vidder.

Sensommerudstilling i Kombination

KUNST Birthe Krogh, der er indehaver af den lille butik med galleri, Kombination i Them, har inviteret tre kunstnere til at udstille på Ryvej fra 12. august, hvor udstillingen åbner med en fernisering.

Her kan man møde de tre kunstnere, billedkunstner Maria Seidelin, keramiker Birgit Kvorning og guldsmed Dorte Lausten.

Maria Seidelin er lokal, og hun er med i malerfællesskabet Værksted 12 i Silkeborg. Hun finder ro og fordybelse i arbejdet med maleriet, og motiverne er ofte abstrakte landskaber, inspireret af fjelde og åbne vidder.

De to andre kunstnere kommer fra det nordjyske. Guldsmed Dorte Lausten har siden 2008 haft sit eget værksted, og hendes smykker er ofte fremstillet i oxyderet sølv med en fløjlsgrå overflade, hvor enkelte punkter er blank polerede.

Keramiker Birgit Kvorning benytter naturens former og farver i sin skulpturelle keramik. Sensommerudstillingen kan ses frem til den 28. august.