SIF slog AGF i den første kamp på Jysk Park

SIF håber på halvfyldt Jysk Park

Michael Helligsø 

I forhold til premieren mod AGF forventer Silkeborg IF, at tilskuertallet mod Helsingør bliver omtrent halvt så stort - Håbet er op mod 5.000 tilskuere

FODBOLD Da Jysk Park sidste mandag blev indviet med en dramatisk hjemmesejr over AGF, var 9.411 tilskuere på plads.

Så mange kommer der ikke fredag, når oprykkerne fra Helsingør gæster Jysk Park, men i Silkeborg IF håber man, at nyhedens interesse for den nye hjemmebane kan vare ved et stykke tid endnu.

Derfor er forhåbningen, at der kommer omtrent halvt så mange tilskuere, som det var tilfældet mod AGF.

- Vi har solgt 2000 billetter i forsalg. Og så har vi på fornemmelsen, at der kommer rigtig mange og indløser aktionærbilletter og billetbeviser, for vi får mange forespørgsler på, hvordan de skal gøre det.

- Med sponsorer og hvad der ellers plejer at komme af folk med kort, forventer vi at komme op på et niveau, der hedder 4000 tilskuere. Måske 5000, lyder det fra Niels Frydenlund, der er kommunikationschef i Silkeborg IF.

Det har næppe hjulpet på interessen, at SIF i fredags tabte 1-0 ude mod AC Horsens.

- Vi kunne i hvert fald se, at billeterne ikke blev flået ud af systemet efter fredagens kamp, siger Niels Frydenlund.

Halv pris mod Hobro
Til gengæld mærker han en øget interesse, når SIF tilbyder særtilbud til kampe på det nye stadion. Eksempelvis med halv pris på øl og vand.

- Vi kan se, at efterspørgslen er der, når vi understøtter den med nogle ting, der ud over fodbolden gør det interessant at komme, siger Niels Frydenlund, der fortæller, at den lokale erhvervsmand Ejliff Mathiesen har sørget for, at der bliver entre til halv pris til den næste hjemmekamp mod Hobro.