SIF’erne foldede sig i den grad ud før pausen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF leverede endnu en fest på Jysk Park

Michael Helligsø 

5246 tilskuere så Silkeborg IF hente en sikker sejr over Helsingørs oprykkere

FODBOLD Efter to kampe på Jysk Park har Silkeborg IF stadig ikke sat point til på klubbens nye hjemmebane.

Fredag aften blev oprykkerne fra FC Helsingør sendt hjem med et 4-1 nederlag efter en kamp, hvor SIF i store perioder spillede glimrende angrebsspil.

Allerede ved pausen førte værterne med 3-0, og dermed var spændingen reelt forduftet i de sidste 45 minutter, hvor det udelukkende handlede om sejrens størrelse.

Hjemmeholdet fik en drømmestart, da Davit Skhirtladze allerede i det andet minut var vågen og prikkede en nedfaldsbold i nettet efter et hjørnespark. Samme Skhirtladze fordoblede et lille kvarter efter sin måltotal, da han headede et hjørnespark i nettet, og generelt var georgieren sprudlende i første halvleg.

Kort før pausen modtog han bolden på udeholdets banehalvdel, og med en følt stikning fandt han Robert Skov, der afdriblede målmanden og sikkert scorede til 3-0.

I anden halveg var SIF’erne ikke helt oppe i samme gear, men det blev dog til endnu et mål, da Robert Skov slap fri i højresiden og servede bolden for indskiftede Stephan Petersen, der let kunne score sit første mål for klubben.

Det lykkedes dog ikke for hjemmeholdet at spille til nul for første gang i sæsonen. Med seks minutter igen reducerede Nicolas Mortensen efter et flot gennemspillet angreb af Helsingør, der ellers slet ikke ramte niveauet fra de seneste par kampe.

I overtiden kunne det være blevet 5-1, men Stephan Petersen brændte en friløber og forsømte dermed chancen for at blive dobbelt målscorer.

Men det var størstedelen af de 5246 tilskuere ligeglade med efter kampen. De kvitterede med stående ovationer efter en fin præstation af SIF’erne.

Opdateres...