Foto: Jakob Stigsen Andersen

Sport 24 køber del af tribune for halv million

Søren Nielsen 

Sportsudstyrs-kæden med hovedsæde i Silkeborg har købt sig ind i Den Røde Tribune og hæver sit sponsorat i Silkeborg IF til Toppartner-niveau

SILKEBORG Tøj- og udstyrsforretningen Sport 24 har købt det sidste ledige tribunesponsorat på Den Røde Tribune for 500.000 kr. Det oplyser Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

- Vi er en Silkeborg-baseret virksomhed og vil gerne være synlige i vores lokalområde. Det er den ene af årsagerne til at vi nu bliver endnu mere massivt til stede i Silkeborg IF, siger Sport 24-direktør Henrik Bruun.

Historisk går samarbejdet mellem Sport 24 og SIF helt tilbage fra før Sport 24’s fødsel – da Erik Bøgild var indehaver af Bøgild Sport i Vestergade (hvor Sport 24 stadig ligger). Siden overtog Henrik Bruun forretningen, trak sig ud af Intersport-kæden og etablerede Sport 24.

- Den anden årsag til engagementet i SIF er vores strategi om at være synlige gennem sport. Sådan har det været siden starten med Sport 24, og med nyt stadion i byen har vi fået en fin platform til at gøre os synlige i både Silkeborg og resten af landet. Det passer fint i vores strategi. På den måde er vores øgede tilstedeværelse i SIF båret af lige dele hjerte og forretningsmæssig strategi, siger Henrik Bruun videre.

I SIF hilses Sport 24’s engagement mere end velkomment, og økonomidirektør Claus Christensen er glad for samarbejdet med en virksomhed, der både er lokal og landsdækkende.